tiistai 8. tammikuuta 2019

Ihanaa, aksaa!!!

Aksatreenit alkoivat tänään Päivin valkulla. En tajunnutkaan miten paljon olen kaivannut aksaradalle tauon aikana; Roosasta isompaa tekemisen kaipuuta ei ole huomannut, mutta Dedi on ihan täynnä virtaa ja joka kerta eteisessä tulossa mukaan, mennään sitten ihan minne vaan. Dedi on vielä tämän viikon levossa eli lenkkeillään vapaana ja kerätään kuntoa saikun jäljiltä. On se ihanaa kun koiranen on taas terve! Viime viikon hoidossa avattiin jalan ontumisen vuoksi tulleita selkäjumeja, ja nyt kaikki tuntuu olevan kunnossa. Olen kuitenkin päättänyt, että vähennän Dedin osalta treeniä. Se ei ole enää ihan nuori, ja mieluummin haluan nauttia sen kanssa aksaamisesta vielä pitkään kuin että kulutan sen loppuun tai että koira hajottaa väsyneenä itsensä. Lisäksi viime viikon aikana pari ikävää uutista koirarintamalta on taas palauttanut ajatukset siihen, että tärkeintä on koiran kanssa puuhailu ja että karvapallerot vain ovat olemassa. Ihan kaikki tulokset tai muut on sivuseikkoja.

Tässä Roosan treeni. Oli kivaa!


Dedin kanssa alkaa vähän olla painetta VOI-tokokokeeseen. Meille jää kolme viikkoa aikaa treenata ennen koetta... ja aika monta asiaa on vielä hajalla. Jos ei muuta niin käydään sitten testaamassa mitä neiti tuumaa koetilanteesta minun kanssa. Ja tehdään vaan parhaamme.

Tällä viikolla on elämäni ensimmäinen virallinen tokokokeen liikkurointi. Onneksi tulossa on pieni koe. Vähän hermostuttaa että muistaisin kaiken, mutta eiköhän se siitä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti